8. kesäkuuta 2014

Syntinen sunnuntai

Huhhuh, mikä otsikko tuli sitten synnytettyä ensimmäiselle Pulina S. blogin kirjoitukselle...

Tänään on sunnuntai 8.6.2014. Koira vaati nousemaan klo 7:20, mutta sain karvaisen kaverin huijattua seurakseni sohvalle löhöilemään vielä reiluksi tunniksi. Aamiaista nauttiessa sohva alkoi kutsumaan uudelleen puoleensa ja kahvikupin kera menin takaisin peiton alle kuuntelemaan musaa. Kuten tuttavapiirimme ehkä tietävät, olemme jonkin mittapuun mukaan melkoisia ikiliikkujia koko perhe... Siispä pyörittelin mielessäni ja ääneen vaihtoehtoja, mitä voisi lähteä tekemään, kunnes tajusin, että ehkäpä välillä on ihan ok vain olla sen kahvikupin kanssa sohvalla. Ja miten hyvältä kahvi maistukaan pitkästä aikaa nautittuna tästä Marimekon & Iittalan yhdessä valmistamasta Primavera-mukista. 

Iittalan/ Marimekon punaisesta Primavera-mukista kahvi maistuu ihanasti kesältä.


Siispä hieman on syntinen olo, kun en ole vielä edes yöpukua vaihtanut ja kello raksuttaa jo puolikaksitoista. Tosin toinen koneellinen pyykkiä on pyörimässä koneessa, syntistä kai sekin vanhan kansan mielestä, kun sunnuntai kaiketi pyhitetty levolle. 

Tervetuloa siis seuraamaan mun pulinoita. Pääsääntöisesti tarjolla on kuvauksia aktiivielämästä, mutta joskus ehkä hairahdun ottamaan myös näin rennosti kuin tänä aamuna. Idea oman blogin kirjoittamiseen syntyi, kun Letkee-blogiryhmä niin sanotusti hyytyi. Ehkäpä itsekin kahliuduin liikaa suunnittelemaan, mitä kirjoittaisin blogiyhteisöön ja luovuus katosi. Oman blogin haltijana sitä ehkä onnistuu olemaan enemmän hetkessä ja kirjoittamaan vapaammin! 

Ihanaa ja ehkä siis sitä syntistä sunnuntaita! Tänään on lupa tehdä kaikkea mitä mieli tekee!

/Pulina S.

2 kommenttia:

  1. Jee, hyvä Pulina! Bloggaaminen on kyllä kivaa ja äärimmäisen koukuttavaa puuhaa - hieno päätös kun perustit oman! Täällä yksi lukija heti ilmoittautuu ja jatkoja odottelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rööperin Rouva ja jatkumoa on varmasti luvassa pian:)

      Poista